shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
ARKIVA ONLINE
Titulli
Autor
FJALË KYC
 
  Vajza me pata
Viti: 1975
Regji: Esat Musliu
Skenari: Astrit Bishqemi
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Alfons Ballici
Jane vitet e para te okupacionit fashist. Jeta e vogel eshte e detyruar te ruaj patat e zotit Kasem per te fituar buken e gojes. Ne shtepine e zotit Kasem ajo ...
  Zana dhe Miri
Viti: 1975
Regji: Vlash Droboniku, Tomi Vaso
Skenari: Vlash Droboniku, Tomi Vaso
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Limoz Dizdari
Dy femije, Zana dhe Miri, ├ždo dite luajne ne kopeshtin me lule para pallatit te tyre. Gjate lojes tregohen te pa kujdeshem dhe topi here pas here bie dhe ...
  Kalleza e grurit
Viti: 1976
Regji: Bujar Kapexhiu
Skenari: Shpresa Vreto
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Agron Xhunga
Kallza e gruit i gezohet bukes se re. I gezohet punes se palodhur te te rinjeve dhe femijeve, te cilet nuk lene asnje kallez te shkoje dem. Por ja, papritur ...
  Lisharesi
Viti: 1976
Regji: Bujar Kapexhiu
Skenari: Vera Llakaj
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Lejla Agolli
Gjate pushimeve verore dy fatosa zbativiten me nje lishares te vendosur ne degen e nje peme. Lekundja e tyre shkakton dhimbje te pema. Litari i a ka rrjepur ...
  Majlinda dhe zogu i vogel
Viti: 1976
Regji: Bujar Kapexhiu
Skenari: Gaqo Bushaka
Producent: Kinostudio "Shqiperia e Re"
Muzika: Lejla Agolli
Kur jashte bie bore e ben ftohte, nje zog i vogel i mardhur e i uritur afrohet tek dritarja e nje kopeshti femijesh. Majlinda, nje nga vajzat e vogla te ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE