shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  Aktivitete
 
18.09.2017
Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut (IHRFFA) 18 - 27 shtator 2017
Çelet nesër, dt 18 shtator 2017, ora 19.00, edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut (IHRFFA), një nga ...
 
 
24.07.2017
4 TREGIME NGA ARKIVI SHQIPTAR I FILMIT
Fondacioni Lumbardhi në bashkëpunim me Arkivin Qendror Shtetëror të Filmit prezantojnë programin e filmit "4 Tregime nga Arkivi Shqiptar" të ...
 
30.10.2016
KUR XHIROHEJ NJË FILM “PUSHTON” ISRAELIN
Pas filmit “Tomka dhe shokët e tij” që veçanërisht dy - tri vitet e fundit ka tërhequr vëmendjen e kritikës së specializuar dhe spektatorit në ...
 
 
17.10.2016
ARKIVAT NË LËVIZJE - PUNËTORI INTENSIVE NË TIRANË, 17 - 28 TETOR 2016
Projekti i Kinemasë Shqiptare (ACP) do të zhvillojë punëtori rajonale trajnimi në Ballkanin Perëndimor për profesionistët e arkivave audiovizive. Këto ...
17.10.2016
Punëtoritë Arkivat në Lëvizje - (AIM) Workshops - PROGRAMI
PROGRAMI I PLOTË

Të gjitha seancat do të mbahen në Arkivin Qendror Shtetëror të Filmit (AQSHF) dhe në Akademinë e Filmit ...
 
 
07.06.2016
ZËRAT E HESHTUR në DocuTIFF 2016
 
ZËRAT E HESHTUR, është program retrospektive që prezantohet në Tirana International Documentary Film Festival DocuTIFF 2016 në bashkëpunim me ...
 
05.04.2016
DITËT E FILMIT SHQIPTAR NË ZAGREB 5 - 7 PRILL 2016
Ditët e filmit shqiptar në Zagreb, Kroaci organizohen më 5 - 7 Prill 2016 nga Shoqata Shqiptaro Kroate me bashkëpunimin e Arkivit Qendror Shtetëror të ...
 
 
20.03.2016
CINEMA DU REEL 2016 FOKUSOHET TEK THESARET QË RUHEN NË AQSHF
 
Cinema Du Reel, festivali ndërkombëtar i filmit dokumentar që organizohet në Qendrën Pompidou në Paris nga 18 – 27 mars 2016, i dedikon sivjet ...
 
12.12.2015
RETROSPEKTIVË E ANIMACIONIT SHQIPTAR NË ANIMATEKA 2015, LUBJANË, SLLOVENI
Edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Animuar me emrin domethënës ANIMATEKA, u mbajt në Lubjanë, Slloveni në datat 7 – 13 Dhjetor ...
 
 
27.11.2015
Tryezë e rrumbullakët mbi Kinemanë Shqiptare - Perspektiva të reja të filmave të vjetër: kinemaja shqiptare gjatë epokës së Kinostudios 1954 – 1992.
Data: 27 Nentor 2015, ora 14.00 – 18.00

Vendi: EHESS, Salle Lombard, 96 Boulevard Raspail, 75006 Paris

Lektorë: Nathalie Clayer ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE