shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  Aktivitete
 
05.04.2016
DITËT E FILMIT SHQIPTAR NË ZAGREB 5 - 7 PRILL 2016
Ditët e filmit shqiptar në Zagreb, Kroaci organizohen më 5 - 7 Prill 2016 nga Shoqata Shqiptaro Kroate me bashkëpunimin e Arkivit Qendror Shtetëror të ...
 
 
20.03.2016
CINEMA DU REEL 2016 FOKUSOHET TEK THESARET QË RUHEN NË AQSHF
 
Cinema Du Reel, festivali ndërkombëtar i filmit dokumentar që organizohet në Qendrën Pompidou në Paris nga 18 – 27 mars 2016, i dedikon sivjet ...
 
12.12.2015
RETROSPEKTIVË E ANIMACIONIT SHQIPTAR NË ANIMATEKA 2015, LUBJANË, SLLOVENI
Edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Animuar me emrin domethënës ANIMATEKA, u mbajt në Lubjanë, Slloveni në datat 7 – 13 Dhjetor ...
 
 
27.11.2015
Tryezë e rrumbullakët mbi Kinemanë Shqiptare - Perspektiva të reja të filmave të vjetër: kinemaja shqiptare gjatë epokës së Kinostudios 1954 – 1992.
Data: 27 Nentor 2015, ora 14.00 – 18.00

Vendi: EHESS, Salle Lombard, 96 Boulevard Raspail, 75006 Paris

Lektorë: Nathalie Clayer ...
 
08.05.2015
PËRRALLË NGA E KALUARA - Premiera e filmit të restauruar
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit finalizon projektin e restaurimit të dy filmave nga fondi Anagnosti, filmit artistik PËRRALLË NGA E KALUARA dhe ...
 
 
01.05.2015
“Tre akte në aksion” - Ekspozitë Fotografie nga fototeka e AQSHF-së
 “Tre akte në aksion” është një ekspozitë fotografie e organizuar nga Animated Society, në bashkëpunim me Arkivin Qendror Shtetëror të Filmit dhe ...
 
19.01.2015
SKËNDERBEU I PAGJUMË Premierë në AQSHF me rastin e përvjetorit të vdekjes së heroit kombëtar
547 vjet nga vdjekja e Gjergj Kastriot Skënderbeut, figura e heroit tone kombëtar përkujtohet në AQSHF.

Ditën e hënë ,dt 19 ...
 
 
26.09.2014
FEHMI HOSHAFI - 50 VJET KRIJIMTARI ARTISTIKE
Diten e Premte, dt. 26 Shtator 2014, ora 12.00, në sallën e kinemasë në AQSHF

ARKIVI QENDROR SHTETEROR I FILMIT
dhe
 
26.04.2014
TOMKA SHE SHOKËT E TIJ shfaqet premierë në Prifilmfest, Prishtinë dhe Watershed, Bristol, UK
Restaurimi dhe preservimi i filmit shqiptar “Tomka Dhe Shokët e Tij” realizuar nga Projekti i Kinemasë Shqiptare (ACP) kryesuar nga Regina Longo dhe ...
 
 
28.11.2013
AKTIVITETE ME RASTIN E FESTAVE TË 28 - 29 NËNTORIT
MUZEU HISTORIK KOMBËTAR
             
                    dhe

ARKIVI QËNDROR SHTETËROR I ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE