shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  Aktivitete
 
19.02.2018
AQSHF ORGANIZOI KONKURSIN E PARË MBI FILMAT SHQIPTARË MIDIS SHKOLLAVE 9-VJEÇARE
Në kuadër të programit “Edukimi përmes kulturës”, Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit zhvilloi ditën e hënë dt 19 ...
 
 
17.01.2018
Retrospektivë e kinemasë shqiptare në MUTACIONET E FILMIT: FESTIVALI I KINEMASË SË PADUKSHME, Zagreb, Kroaci, 18 - 24 janar 2018
Imazhe nga rrethimi: kinemaja e harruar e Shqipërisë

Nga të gjithë vendet e Evropës Lindore, asnjë komb nuk ka qenë aq ...
 
06.11.2017
FOKUS: VIKTOR GJIKA në kuadër të Tirana International Film Festival
FOKUS: VIKTOR GJIKA

Viti 2017 shënon atë që do të ishte ditëlindja e 80-të e regjisorit shqiptar Viktor Gjika (1937-2009). ...
 
 
18.09.2017
Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut (IHRFFA) 18 - 27 shtator 2017
Çelet nesër, dt 18 shtator 2017, ora 19.00, edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut (IHRFFA), një nga ...
 
24.07.2017
4 TREGIME NGA ARKIVI SHQIPTAR I FILMIT
Fondacioni Lumbardhi në bashkëpunim me Arkivin Qendror Shtetëror të Filmit prezantojnë programin e filmit "4 Tregime nga Arkivi Shqiptar" të ...
 
 
30.10.2016
KUR XHIROHEJ NJË FILM “PUSHTON” ISRAELIN
Pas filmit “Tomka dhe shokët e tij” që veçanërisht dy - tri vitet e fundit ka tërhequr vëmendjen e kritikës së specializuar dhe spektatorit në ...
 
17.10.2016
ARKIVAT NË LËVIZJE - PUNËTORI INTENSIVE NË TIRANË, 17 - 28 TETOR 2016
Projekti i Kinemasë Shqiptare (ACP) do të zhvillojë punëtori rajonale trajnimi në Ballkanin Perëndimor për profesionistët e arkivave audiovizive. Këto ...
 
17.10.2016
Punëtoritë Arkivat në Lëvizje - (AIM) Workshops - PROGRAMI
PROGRAMI I PLOTË

Të gjitha seancat do të mbahen në Arkivin Qendror Shtetëror të Filmit (AQSHF) dhe në Akademinë e Filmit ...
 
07.06.2016
ZËRAT E HESHTUR në DocuTIFF 2016
 
ZËRAT E HESHTUR, është program retrospektive që prezantohet në Tirana International Documentary Film Festival DocuTIFF 2016 në bashkëpunim me ...
 
 
28.04.2016
Thirrja e Dytë për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës
Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, shpall thirrjen e dytë për Programin Kombëtar të Praktikave të Punës në Administratën Shtetërore dhe ...
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2018
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE