shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  10.05.2022
SHTYHET AFATI I APLIKIMEVE PËR REZIDENCË ARTISTIKE NË PODGORICË
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit dhe Kinoteka e Malit të Zi informojnë publikun se dorëzimi i aplikimeve në Thirrjen Publike për Rezidencë në Podgoricë për prodhimin e një dokumentari me metrazh të shkurtër/mesëm (minimumi 15 minuta) dhe një video instalacioni (pa afat kohor) zgjatet deri në datë 16.05.2022, ora 14:00. Vazhdoni të aplikoni duke dërguar projektin tuaj me email: info@aqshf.gov.al.

Thirrja e hapur organizohet në kuadër të Programit Interreg IPA CBC Itali-Shqipëri-Mali i Zi RECON/Nr. 399/Thirrje e synuar për Propozime Projektesh “Rivlerësimi i Rrjetit të Trashëgimisë Kulturore, Dijes dhe Mundësive”.

Më shumë informacion se si të aplikoni mund të gjeni në tekstin e thirrjes së hapur, në lidhjen:
http://www.aqshf.gov.al/artikull-39.html

Ky projekt është i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian në kuadër të Instrumentit për Asistencën e Para-Aderimit (IPA II).
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE