shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  11.02.2012
Tirana në 100-vjetorin e Pavarësisë
Ditën e shtunë, datë 11 shkurt 2012, nga ora 9.00 - 12.00 organizohet aktiviteti "Tirana në 100-vjetorin e Pavarësisë".

Ky aktivitet mbahet në Hotel Tirana, Salla Balshaj dhe është organizuar nga Bashkia e Tiranës, me konsulencë të Muzeut Historik Kombëtar dhe bashkëpunim të Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit.

Mes veprimtarive të tjera do të shfaqen edhe imazhe të rralla të Tiranës së vjetër të viteve 1914 - 1960 të përgatitura nga AQSHF.
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE