shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  18.09.2018
IHRFFA - Festivali i Filmit për të Drejtat e Njeriut 2018
Për të disatin vit rresht Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit bashkëpunon me Akademinë e Filmit dhe Multimedias MARUBI për zhvillimin e Festivalit të Filmit për të Drejtat e Njeriut IHRFFA.

Nëse vitet e kaluara Festivali ishte i fokusuar tek krimi i organizuar dhe korrupsioni, terrorizmi apo migracioni, këtë vit aktiviteti vjen me një tematikë të mprehtë që në fokus do të ketë: Kërcënimi i së vërtetës. (Threat to Truth).

Në edicionin e 13-të IHRFFA, nga 3400 aplikime janë përzgjedhur 43 produksione.

Më poshtë do të gjeni programin e shfaqjeve që do të mbahen në kinemanë e AQSHF-së cdo pasdite, nga e marta në të premte.

Ndërsa programin e plotë të Festivalit e gjeni në faqen zyrtare të IHRFFA 2018: http://www.ihrffa.net/

Në kinemanë e AQSHF-së:

E martë, 18 shtator 2018 
18:00 Bezness as usual “Beznes” si zakonisht Alex Pitstra Doc 92' 2016 Netherlands
19:35 Promise PremSmi Bünyamin Musullu (CILECT Student) Doc 22' 2017 Germany
20:00 WaiSng For Barcelona Duke Pritur Për Barcelonën Juho-Pekka Tanskanen Doc 85' 2018 Finland

E mërkurë, 19 shtator 
18:00 Cocaine Prison Burgu i Kokainës Violeta Ayala Doc 90' 2018 Australia, Bolivia, France, Usa
19:30 On the Kids Skin Në lëkurën e fëmijëve Adriano Zecca Doc 30' 2017 Italy
20:00 Unspeakable Të mos flasësh Kate Stonehill (CILECT Stud) Doc 23' 2017 UK
20:25 Queerama Queerama Daisy Asquit Doc 70' 2017 UK

E enjte, 20 shtator
18:00 The Ransom Haraci i Pengmarrjes Rémi Lainé Doc 97' 2017 France, Belgium
19:40 The Fight Përleshja Violeta Ayala, Dan Fallshaw Doc 30' 2017 Australia, Bolivia, UK, USA
20:10 Mother. Gabriele. Television Nëna. Gabriela. Televizion Lucia Kašová (CILECT Stud) Doc 28' 2017 Slovakia
20:40 Silent War Lula e Heshtur Manon Loizeau Doc 72' 2017 France

E premte, 21 shtator
18:00 Cervena Cervena Olga Sommerova Doc 83' 2017 Czech Republic
19:25 Granny Gjyshja Juli Michl (CILECT Stud) Doc 16' 2017 Hungary
19:40 Welcome to Sodom Mirësevini në Sodom ChrisSan Krönes, Florian Weigensamer Doc 92' 2018 Austria
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE