shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  08.08.2018
Konkursi fotografik “NJË FOTO PËR TË DREJTAT E NJERIUT”
 Në kuadrin e Edicionit të 13 të IHRFFA nga 17 – 22 Shtator 2018 organizohet konkursi fotografik “NJË FOTO PËR TË DREJTAT E NJERIUT”

➜ Qëllimi

Organizimi i këtij konkursi fotografik në kuadrin e IHRFFA 2018, ka për qëllim të konstatojë dhe promovojë ndërgjegjësimin e të rinjve shqiptarë, dhe të orientimit të këndvështrimit të tyre mbi të drejtat tona njerëzore. Vënia e të rinjve në pozita kërkuese dhe vëzhguese ndaj shkeljeve, dhunimeve por edhe të respektit në fushën e të drejtave të njeriut përmes shkrepjes së një imazhi të vetëm.

Përmes kushteve të vëna synohet edhe nënvizimi i forcës së një imazhi të vetëm, dhe raporti i imazhit me të vërtetën, në epokën e bombardimit numerik e të zhvlerësimit të fuqisë të së vërtetës.

➜ KUSHTET

○ Të rinj nga mosha 16 deri në moshën 22 vjeç.
○ Fotot duhet të bëhen vetëm me celular.
○ Platforma do të rrijë e hapur deri më 31 gusht 2018.
○ Secili konkurent do të ngarkojë vetëm një foto në platformë.➜ KOHËZGJATJA E KONKURSIT

○ Datat e konkurimit – 2 Korrik deri më 31 Gusht 2018
○ Datat e vlerësimit – 7 – 8 Shtator 2018
○ Datat e afishimit të 5 fotove më të mira – 17 – 22 Shtator 2018
○ Shpallja e fituesit – 17 Shtator ora 17:00 (Hapja e Ekspozitës në COD)

Bashkangjisni aplikimet tuaja në këtë link: http://cod.al/?page_id=4456
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE