shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  19.06.2018
KINEMATOGRAFIA E VITEVE ‘90
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit

në bashkëpunim me

Tulla Nouvelle 

prezanton një program të kuruar me filma artistikë dhe dokumentarë të viteve '90

tek TULLA NOUVELLE - terrace, në Tarracën e Pallatit të Kulturës.

Shfaqjet nisin në datë 19 Qershor, 2018 dhe mbahen cdo të martë, ora 21:00

Hyrja e lirë.

Ju mirëpresim!

Programi:

KINEMATOGRAFIA E VITEVE ‘90

Data             Shfaqje                   Të ftuar
19 Qershor   Përdhunuesit          Esat Musliu, Ndricim Xhepa
26 Qershor   Drejt Europes, Tingujt e zjarrtë, Jeta pas vdekjes
3 Korrik         Bolero                    Besnik, Anila Bisha
10 Korrik       Ngjyrat e moshës   Piro Milkaniator
17 Korrik       Nata                       Mehdi Malkaj
24 Korrik       Anija e ëmbël         Genc Përmeti, Robert Budina
31 Korrik       Shqipëria 1997; shfaqje e 3 filmave me temë nga viti 1997: Tirana '96, Funeral Business, Suberballkan
7 Gusht         Dashuria e fundit    
14 Gusht       Dasma e Sakos
21 Gusht       Shembja e idhujve / Vdekja e Kalit
28 Gusht       100 përqind, Plumbi prej plasteline
4 Shtator       Program me filma të animuar I
11 Shtator     Shpella e piratëve
18 Shtator     Program me filma të animuar II
25 Shtator     Mirësevini në Shqipëri, dokumentar; Gjyqi, dokumentar; Maratona e lavdisë, animacion; Vazhdojmë me Bethovenin, artistik metrazh i shkurtër
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2021
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE