shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  05.04.2016
DITËT E FILMIT SHQIPTAR NË ZAGREB 5 - 7 PRILL 2016
Ditët e filmit shqiptar në Zagreb, Kroaci organizohen më 5 - 7 Prill 2016 nga Shoqata Shqiptaro Kroate me bashkëpunimin e Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit. 5 filma të suksesshëm shqiptarë do të shfaqen në sallën e madhe në KINO EUROPA, sallë me më shumë se 500 vende, në qendër të Zagrebit, në zonën pedonale, një sallë kult e kinematografisë klasike në Kroaci.

Faleminderit Znj. Mirjam Deponte, kryetare e Shoqatës Shqiptaro Kroate, për përpjekjet e saj të vazhdueshme për të përcuar kulturën dhe artin shqiptar në Kroaci dhe më gjerë.

Në program:

1. ALIVE, Minarolli 2019                                                                                     dt. 05.04.2016, ora 19.00 Dvorana Muller

2. LINDJE PERËNDIM LINDJE, Xhuvani 2009                                                      dt. 05.04.2016, ora 21.00 Dvorana Muller

3. BOTA, Elezi, Logoreci 2015                                                                           dt. 05.04.2016, ora 19.00 Velika Dvorana

4. SHQIPTARI, Naber, 2010                                                                                dt. 07.04.2016, ora 21.00 Dvorana Muller

5. PËRRALLE NGA E KALUARA, i restauruar, Anagnosti, 1987                                                                                    dt. 07.04.2016, ora 19.00 Velika Dvorana

  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE