shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  18.09.2017
Edicioni i XII i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut (IHRFFA) 18 - 27 shtator 2017
Çelet nesër, dt 18 shtator 2017, ora 19.00, edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit për të Drejtat e Njeriut (IHRFFA), një nga aktivitetet e rëndësishme artistike që organizohet në Tiranë nga data 18 deri më 27 shtator 2017 nga Akademia e Filmit dhe Multimedias MARUBI.

Arkivi Qendror Shtetëror i FIlmit, si partner i përvitshëm i IHRFFA-s, do të mikpresë një pjesë të shfaqjeve në sallën e kinemasë në AQSHF, cdo pasdite.

Tema e këtij edicioni është “Populizmi dhe Radikalizmi” dhe do të jetë në qendër të debateve, forumeve dhe shfaqjeve të këtij Festivali.

39 prodhime do të shfaqen gjatë dhjetë netëve të IHRFFA 2017. Një nga surprizat e këtij edicioni është, padyshim, zgjerimi i rrjetit të vendeve ku do të shfaqen filmat e përzgjedhur. Përveç Akademisë së Filmit dhe Multimedias Marubi, si dhe Arkivit Qendror Shtetëror të Filmit, filmat do të shfaqen edhe në Akademinë e Sigurisë, Qendrën Multifunksionale TEN, Instalacionin REJA pranë Galerisë Kombëtare të Arteve, në Sheshin Skënderbej si dhe Universitetin Europian të Tiranës.

Programi i natës I

19:00 - Ceremonia e hapjes @ Akademia e Filmit & Multimedias MARUBI, Rruga Aleksandër Moisiu” 76, Tiranë

Muzikë dhe balet intermezzo

20:00 - DUGMA: THE BUTTON (DUGMA:BUTONI)

me regji të Pål Refsdal - me praninë e regjisorit

Doc - 58 min - 2016 - Norvegji

Hyrja e lirë! Jeni të mirëpritur!


Lidhje:
http://www.ihrffa.net/program.html
https://www.facebook.com/ihrffa/


Redaksia
Arkivi Qendror Shtetëror i Filmit
Rr. "Aleksandër Moisiu", 76/1
Tiranë

email: info@aqshf.gov.al
website: www.aqshf.gov.al
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2022
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE