shq   eng
 
 
 
HOME
Faqja kryesore
Funksionimi i AQSHF-së
KUADRI LIGJOR
Ligji për kinematografinë
KINEMAJA
Programi i shfaqjeve
ARKIVA ONLINE
Shih film online
 
AQSHF
  07.02.2012
Përkujtohet regjisori Hysen Hakani në 1 vjetorin e ndarjes nga jeta
Të martën, më 7 shkurt 2012, ora 12.00, në sallën e kinemasë në AQSHF.

Një tjetër pionier i kinematografisë shqiptare përkujtohet në AQSHF me rastin e 1 vjetorit të ndarjes nga jeta dhe në kuadër të nderimit të figurave të shquara të shtetit shqiptar në këtë 100 vjetor të formimit të tij.

Takim mes ish kolegësh, shfaqje e një mini dokumentari realizuar nga ish kolegu Pëllumb Dervishi.
  Arkivi Qëndror
Shtetëror i Filmit

Copyright © 2019
   
  HOME     AQSHF     KUADRI LIGJOR     KINEMAJA     ARKIVA ONLINE